Laat je inspireren

Een pittige tweestrijd

Welkom bij mijn loopbaancoach-blog, waar we samen de wereld van loopbaankeuzes verkennen en strategieën ontdekken om effectief beslissingen te nemen. Vandaag wil ik je meenemen in het nemen van een besluit vanuit een pittige tweestrijd. Een uitdaging waar we allemaal wel eens voor staan in ons leven. Je gaat op verkenning met een praktische oefening die je gaat helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Lees verder »

De kracht van loopbaancoaching: Durf te kiezen voor jezelf!

Ik neem je mee in het ontdekken van de kracht van loopbaancoaching. Soms willen we alles zelf doen alsof het zoeken van hulp een teken van zwakte is, maar ik wil je laten zien dat het juist een teken van kracht is. Het vraagt lef om daadwerkelijk ondersteuning te zoeken en alles wat er in je omgaat op tafel te gooien.

Lees verder »
vision board

Ontdek je ware loopbaan passie!

Welkom bij mijn allereerste blogpost als jouw persoonlijke loopbaancoach! Ik ben hier om je te begeleiden in je zoektocht naar (meer) werkgeluk en je te helpen bij het ontdekken van jouw professionele pad. Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch wilt maken of je huidige baan wilt verbeteren, ik ben er om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Lees verder »